Двадесет и други Hot Wheels Дечији сајам одржава се од 5. до 7. октобра у хали 3 Београдског сајма. Сви заинтересовани ће моћи да посете сајам у петак од 12 – 19 и за викенд од 10 – 19 часова. Улаз за све посетиоце је бесплатан.

Током тродневне манифестације за посетиоце је припремљено 27 сати програма на великој сцени. Наступи плесних група, хорова, културно – уметничких друштава, као и анимације и представе за децу допринеће незаборавној атмосфери и проводу на XXII Дечијем сајму. Програм ће садржати и едукативне представе и радионице за малишане, па ће тако Градско стамбено извести едукативну представу „Лифт није играчка“.

Забаве неће мањкати ни родитељима, који ће такође имати прилику да учествују у различитим надметањима, као што је „Тата, брзо ми пресвуци Памперс“ или заједно са својим малишанима на Пузијади. Такође, моћи ће да посете штандове 92 излагача и пронађу све што је потребно за њихове клинце на једном месту, по повољнијим ценама. Улице хале 3 биће испуњене дечијом гардеробом, храном, потребном опремом за најмлађе, играоницама за прославу дечијих рођендана, школама језика, музичким школама и спортским клубовима.

Дечији сајам

На спортском терену ће се дешавати такмичења у различитим спортским дисциплинама као и представљања различитих спортских клубова и савеза.

Програм и детаљније информације о излагачима XXII Hot Wheels Дечијег сајма доступан је на фејсбук страници сајма, као и на сајту Дечијег сајма.

За организацију и загарантовано добар провод задужени су организатори Снар гроуп са спонзорима – Hot Wheels, Rauch – Yippy, Фриком и Orbico.