„Renault-Nissan i Dacia“ на свом изложбеном простору спремно дочекује купце – припремљене су премијере, али ту су и стари, проверени модели.
„Renault“ је право из Женеве на Београдски сајам довезао нови „колеос“, модел који ће почети да се продаје крајем лета. Сајамску премијеру има и „megane“ у „hatch back“ и караван верзији, са ценом од 13.490 до 13.990 евра. „Clio“ – основни модел стаје 9.990 евра, док модел бензинац 1,2 са „лимитед“ пакетом кошта 10.990 евра.
Купци Реноовог модела „captur“ са богатијом опремом на поклон добијају камеру за кретање уназад, а уз „kadjar X moud“ иде мултимедијални уређај, односно техно премиум опрема.
Независно од модела, сви купци аутомобила овог бренда добијају петогодишњу гаранцију, бесплатно каско осигурање током прве године и три године бесплатног основног сервисирања.
Исти услови финансирања важе и за Ниссан аутомобиле, а на попусту су „crossover“ модели. Нова „micra“ овогодишња је звезда штанда.
Дациа представља редизајниране моделе “сандеро” и “логан“, а, премијерно је представљен и модел “логан МЦВ” у популарној верзији „stepway“. Изложени су и модели “дустер” и „sandero stepway“.
Од бренда Дација купци могу да рачунају на пакет који је ове године описан бројевима 1,2,3… Наиме, сви купци било ког модела “дациа”, за куповину новог возила за време сајамске акције остварују право на пакет: 1 – каско за прву годину, 2 – 2 посто камате за кредит, 3 – 3 основна сервиса (замена уља и филтера уља).