Компанија ТРИО МОТОРС из Новог Сада, овлашћени продавац и сервисер ИСУЗУ возила, домаћој публици ће представити неколико различитих верзија популарног пикапа DMax, као и камион P75 са кипер надградњом, укупне носивости до 7,5 тона.

Посетиоци DDOR BG CAR SHOW 06 моћи ће да виде како основну верзију DMax Crew Satellite, чија сајамска цена износи 23.300 евра (+ПДВ), тако и луксузно опремљени DMax Crew Cab у новом пакету опреме Супернова, са аутоматским мењачем и кожним седиштима, који стартује од 29.500 евра (+ПДВ).

Као увек атрактивни „show car“, биће приказана и права оф-роуд „машина“ DMax Monster Adventure, опремљена мноштвом специјализоване додатне опреме која укључује лифт-кит од 2 инча, сноркел за савладавање водених препрека, витло за извлачење, металне бранике напред и позади, као и специјални затворени товарни простор намењен сервисним возилима.

На изложеним возилима уједно ће бити приказан и велик део додатне опреме који је расположив за DMax пикапе, почевши од основних „додатака“ као што су рол-бар, бул-бар и бочни прагови, преко теренских пнеуматика, поклопаца товарног простора, па до већ поменуте, специјализоване опреме за озбиљне оф-роуд авантуре.

Током трајања сајма, Трио Моторс је обезбедио и специјалне сајамске погодности које укључују попусте за возила и до 3.000 евра, као и повољне услове финансирања у сарадњи са Raiffeisen Leasing.