Триглав осигурање Србија на Сајму аутомобила представља јединствени симулатор вожње у реалним условима у саобраћају, а посетиоци Сајма имају прилику да тестирају своје возачке вештине. Овај симулатор је надоградња на постојећу мобилну апликацију ДРАЈВ, којом возачи већ годину дана бележе своју сигурну вожњу и тако остварују попусте на одређене врсте осигурања.

Најављујући активности Триглав осигурања на Сајму аутомобила, Драган Марковић, председник Извршног одбора, посебно је представио ову новину – симулатор реалних услова у саобраћају, јер се безбедном и сигурном вожњом у овој осигуравајућој кући остварују и попусти и вредне награде:

– На овогодишњем Сајму представљамо симулатор вожње у реалним условима саобраћаја, што је својеврсна надоградња нашој мобилној апликацији. Посетиоци могу да тестирају своје знање и вештине у градским и ванградским срединама, по различитим временским условима вожње. Статистика говори да је прошле године чак 55 одсто возила прекорачило брзину у насељеним местима, а на аутопутевима и до 45 одсто. Наш императив је рад на подизању свести возача о могућим проблемима и непредвиђеним ситуацијама у којима могу да се нађу током вожње, а циљ је сигурна и безбедна вожња. Зато уводимо најновија техничка решења која имплементира наша Групација, каже Марковић

Поред тога, као и сваке године током Сајма, Триглав осигурање одобрава посебне попусте на Ауто-каско осигурање и Путну асистенцију, у износу од 15, односно 10 одсто. Акција траје до 8. априла.

Штанд Триглав осигурања у суботу, 24. марта у 14 часова посетиће кошаркашка петорка КК „Мега Бемакс“ и опробати се у вожњи симулатора, а биће то прилика и да поразговарају са посетиоцима Сајма аутомобила.