ДРАЈВ, прва мобилна апликација у Србији и региону, која помоћу ГПС сигнала и сензора у паметном телефону прати навике у вожњи, од сада омогућава возачима да провере своје навике у вожњи и да их унапреде како би пажљивом и безбедном вожњом уштедели на осигурању. Поред попуста, апликација нуди и прецизан преглед мапа са пређеним деоницама и означеним местима на којима је дошло до грешака у вожњи, као и корисним повратним информацијама и саветима за побољшање вожње. Мобилна апликација укључује још и атрактивне изазове који вожњу чине интересантнијом. Квалитетном, пажљивом и исправном вожњом возачи могу да уштеде до 20 одсто на каско осигурању и до 30 одсто на путном и осигурању аутоасистенције. Мобилна апликација ДРАЈВ се успешно користи већ више од годину дана у Словенији, а у последњих неколико месеци и у Хрватској. У Триглав групи верују да је овим потезом начињен још један важан корак ка побољшању возачких навика и безбедности на путевима у нашем региону.

Посетиоцима Сајма аутомобила у Београду, уз могућност преузимања ДРАЈВ апликације на штанду ове осигуравајуће куће, биће на располагању и специјални симулатор вожње на којем ће сви заинтересовани моћи да тестирају своје возачке вештине и стекну додатне вредне попусте за каско осигурање и аутоасистенцију.

Посетиоци на Сајму могу да добију и повољнију понуду осигурања – на каско осигурање попуст износи 15 одсто, а на аутоасистенцију 20 одсто, а полисе се могу закључити на лицу места. Возачи симулатора надметаће се за додатне попусте каско осигурања до чак 50 одсто.