Она мисао да се успех не мери годинама живота које си проживео, већ колико је садржаја и смисла у њима било и колико је свака од њих оплеменила и учинила срећнијим и задовољнијим све драге људе око тебе, као да је изречена поводом Тржног центра „Сајам“.

Као некад филозофи, многи маркетиншки стручњаци, бизнисмени, трговци и купци покушавали су да током протеклих тридесетак година објасне како функционише свет потрошачког друштва, понуде и потражње, продаје и куповине, али радило се о томе да се свако објашњење некако завршавало на ТЦ „Сајам“.

Чак су и они који су поетски тврдили да ће на крају све бити добро и да, ако није добро, значи да још није крај, свакако мислили на ТЦ „Сајам“.

А све то зато што је ТЦ „Сајам“, две и по деценије познат и чувен као „Базар“, био први тржни центар те врсте у Србији, родоначелник и претеча дословно свих, сада већ више стотина данашњих, већих и познатијих.

Овај некадашњи симбол трговачког Београда, поново је, као некад, у хали 7 Београдског сајма, где, као и претходне три деценије, сваког дана, укључујући и недељу и празнике, од 10 до 20 часова посетиоцима и купцима омогућује да се снабдеју текстилом, галантеријом, бижутеријом, козметиком и другом разноврсном робом широке потрошње.

И опет, као некад, ако негде нешто не можете да нађете, или вам је то превелик посао, или имате осећај као да сви бројеви и кројеви, дужине, дезени и најновији трендови једноставно беже од вас, важи џокер-подсетник: „ А да ли си то можда потражио на Сајму?“

Коначно, баш је ТЦ „Сајам“ био симбол и новог почетка и повратка у будућност читавог сајамског комплекса Београдског сајма током борбе против коронавируса. Остао је најбезбедније и најзаштићеније могуће место за угодан и користан боравак на месту које испуњава сва ваша очекивања и брине о вашој сигурности и здрављу.

Не оклевајте, поново проверите већ много пута проверене вредности. У ТЦ „Сајам“, на Београдском сајму, сваким даном од 10 до 20 часова.