Највећи сајамски догађај у грађевинској индустрији у региону југоисточне Европе, 48. Међународни сајам грађевинарства SEEBBE, биће одржан од 22. до 25. априла 2024. године, у халама и на отвореном простору Београдског сајма.

Као најважнији догађај у грађевинској индустрији, главни покретач успешних подухвата, иновација и тржишта у региону – Сајам грађевинарства SEEBBE обједињује знања из свих грана грађевинске индустрије и заната, по међународним стандардима и на високом нивоу. Промовишући директну и конкретну размену информација, идеално је место за инвестиционе одлуке.

Ова престижна манифестација окупља све који су укључени у планирање, пројектовање и изградњу – архитекте, пројектанте, инвеститоре, представнике индустријског и комерцијалног сектора, грађевинске занатлије, произвођаче грађевинског материјала и сл.

SEEBBE је место где излагачи представљају своје производе и иновације за комерцијалну и стамбену градњу – спољашње и унутрашње радове за новоградњу, реновирање, рестаурацију, реконструкцију и модернизацију, најновије технологије и решења, опрему и услуге, као и иновативне грађевинске материјале и машине.

Манифестација омогућава излагачима улазак на нова тржишта, а посетиоцима даје приступ актуелним производима и решењима, пружајући свеобухватан преглед свих аспеката грађевинске индустрије.

Обогаћен специјализованим изложбама STONE-EXPO и WINDOSHOW BALKANS, сајам SEEBBE пружиће инспирацију и конкретна решења најзахтевнијим идејама и архитектонским пројектима.

Током четири дана посетиоци 48. Међународног сајма грађевинарства моћи ће да упознају будућност грађевинске индустрије, било да је реч о паметним градилиштима, дигитализацији или одрживим решењима.

SEEBBE 2024. биће место сусрета садашњости и будућности, баш као и свих протеклих година.