Београдски сајам туризма један је од највећих и најпосећенијих сајмова који се организују у југоисточној Европи. За велики успех манифестације заслужни су и пословни посетиоци и излагачи, а посебно најшира публика која у великом броју долази на сајам.

Својим верним посетиоцима и онима који по први пут долазе на сајам да пронађу своје путовање из снова и добро се проведу, Београдски сајам спрема пријатна изненађења.

Свако ко дође на сајам и купи карту може да очекује неке од припремљених поклона. А шта друго на Сајму туризма да се очекује ако то нису путовања?!

Укупно седам поклон аранжмана намењених за летовања у Грчкој (Лефкада, Крф, Скиатос, Кефалонија и Тасос) или ускршња посета Златном Прагу спремно чекају посетиоце Београдског сајма!

Поклоне ће добити посетиоци Сајма туризма који се ангажују кроз две кампање (Инстаграм и Фејсбук), које Београдски сајам организује поводом одржавања Сајма туризма 2019. Кампање трају током свих дана одвијања манифестације, од 21. до 24. фебруара, и важе за све који купе карту и посете сајам.

Инстаграм кампања (траје четири дана и предвиђа два поклон путовања) – Позивамо све посетиоце сајма и љубитеље путовања и дружења да од 21. фебруара у 10:00х до 24. фебруара у 18:00х, поставе на друштвену мрежу инстаграм фотографије са одређених локација на сајму које треба да пронађу. Наведене локације представљају постављене 3д хаšтаг ознаке #sajamturizma2019.

Пост са највише “лајкова” омогућиће да отпутујете на неку од дестинација, а са једног Инстаграм налога могуће је поставити једну фотографију. Добитници поклон путовања биће проглашени у понедељак, 25. фебруара, на сајту Београдског сајма.

Дакле, процедура за учествовање у инстаграм кампањи је следећа:

  1. Запратите профил @beogradski_sajam
  2. Тагујте своју фотографију са @beogradski_sajam
  3. Поставите #sajamturizma2019

Фејсбук кампања (траје четири дана и предвиђа четири поклон путовања) – Са једног фејсбук налога могуће је сваки дан од 10:00х до 09:59 наредног дана, и у предвиђен простор за то на профилу Београдски сајам -Сајам туризма, поставити по једну фотографију са локације на којој је постављен 3д хаштаг ознаке #sajamturizma2019.

Фотографија која добије највише лајкова до 09:59 следећег дана – добија нека од поклон путовања.

Процедура за учествовање у фејсбук кампањи је следећа:

  1. Лајкујте страницу Београдски сајам – Сајам туризма
  2. Поставити фотографију у посту са 3д хаштаг са одређене локације

Такође, следи још једно поклон путовање.

Триппин Србија одржаће у петак 22. фебруара презентацију “Storytelling у Србији – зашто прича продаје, а не чињенице”, у хали 1А од 18.00 до 19.00 часова. На презентацији ће бити речи о појединим дестинацијама у Србији, а на крају излагања ће неко од присутних имати прилику да понови део презентације – те освоји поклон путовање.

Београдски сајам вас поздравља и поручује да је лето ближе него што мислите!