ОРАЦАЛ ПОЛИКАРБОНАТИ ДОО бави се увозом и продајом на велико и мало материјала претежно намењених за рекламну и грађевинску индустрију. Компанија заступа неке од највећих европских и светских имена у производњи самолепљивих ПВЦ фолија у боји и за штампу – Орафол, самолепљивих фолија за стакла – Solar Screen, поликарбонатних, акрилних (клирит-плексиглас), ПВЦ, АЦП и других плочастих материјала – 3A Composites, ЛЕД расвета – Силваниа, General Electric, Самсунг итд.

Компанија је са пословним јединицама присутна у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Подгорици.

На Сајму аутомобила DDOR BG Car Show 06 Орацал Поликарбонати ове године, као и свих протеклих, тежи да помери своје границе и посетиоцима пружи нешто више у односу на претходни наступ. Тако је и овог пута за посетиоце штанда организовано:

  1. Наградна игра „Победи и освоји“

Посетиоци који имају возачку дозволу имаће прилику да пробају да одвезу најбржи круг у популарној компјутерској игрици и тако освоје вредну награду. Најбржем такмичару компанија Орацал Поликарбонати поклања хомологовану фолију немачког произвођача за облепљивање ауто стакала на његовом возилу.

  1. Аплицирање ауто-фолије од стране самих посетилаца – „Пробај и ти“

Орацал Поликарбонати ће посетиоцима пружити јединствену прилику да искусе оно што су до сада само гледали – да се лично увере у квалитет Орацал немачке фолије за облепљивање аутомобила, тако што ће им дати да сами пробају да њоме облепе ретровизор, уз надзор и савете стручног лица.

  1. Промоција ауто спорта

На штанду компаније Орацал Поликарбонати биће изложен тркачки аутомобил ауто-клуба А.С.У. – Орацал Поликарбонати Теам, „форд фиеста“, са свим пехарима и наградама које је са овим возилом у току прошле године освојио њен возач и вишеструки шампион Марио Захировић – Неле.

Током сајамске манифестације, шампион Неле ће одговарати на сва питања посетилаца и уз аутограме ширити спортски дух, позивајући младе да се определе за здравији живот.