Опел је за овогодишњи Сајам аутомобила припремио бројна изненађења, од премијера најновијих модела до значајних додатних погодности при куповини нових возила.
Највећа звезда на Опеловом штанду свакако је потпуно нова „инсигниа гранд спорт“, коју компанија премијерно приказује на српском тржишту.
Опел истовремено нуди попусте за одлазећу верзију овог модела као и за сва друга возила из своје гаме. Претходна „инисигниа“ и даље је доступна у ограниченим количинама и у неколико варијанти агрегата и пакета опреме. Распон цена је од 18.080 евра, колико кошта „инсигниа“ са Едитион опремом и бензинским 1.8 мотором снаге 140 кс, па све до 24.060 евра, колико треба издвојити за модел „insignia active“ у дизел варијанти.
Опел је припремио још неколико занимљивих понуда за возила из своје флоте. Под називом „Опел кандидати“ крије се понуда састављена од три модела са адекватним пакетима опреме.
Први „кандидат“ је „corsa enjoy“, која има пет врата а покреће је 1.4 литарски мотор са 75 кс. Цена овог модела је 10.999 евра.

Друга на листи је Мерива, која се продаје за 12.900 евра. Овај модел има Дриве пакет опреме и 1.4 мотор са 100 кс.

Последњи „кандидат“ је „астра седан“. У понуди је модел који има „Enjoy“ опрему са 1.6 литарским мотором са 115 кс, по цени од 12.685 €.