Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације Експо-зим почиње 29. новембра и трајаће до 2. децембра, у хали 4 Београдског сајма.

Више од 50 излагача, увозника, произвођача, дистрибутера и сервисера зимске спортске и рекреативне опреме, али и представника зимских туристичких центара и скијалишта, туристичких агенција, хотела, одмаралишта и популарних туристичких дестинација и садржаја већ 33. пут се окупља да обрадује све оне који воле зиму, зимски угођај, зимске спортске, рекреативне и забавне активности. Тако ће се на истом месту и са истим циљем поново окупити Скијалишта Србије, Интерспорт, Беоспорт, Н Спорт, Маркони, Sportvision, Ски Бус и други носиоци брендова без којих је зима незамислива.

Без обзира да ли нудили скијашку, планинарску, фитнес или камп опрему, најновије моделе скија, санки, сноу-бордова, ципела, везова, ски-одела, рукавица, капа, наочара, зимску спортску одећу и обућу, АТВ возила и моторне санке, туристичке аранжмане или ски-пасове, излагачи за посетиоце најављују ексклузивне сајамске попусте од 10 до 50 одсто. Ово је и јединствена а традиционална прилика да се прода, размени, репарира или сервисира половна зимска спортска опрема.

Овогодишњи Експо-зим доноси и једну изузетну иновацију, која ће, под слоганом „И снег и море“, овој специјализованој манифестацији дати сасвим нову димензију. Ради се о томе да ће свима онима који су навикли да на овом сајму обезбеде најповољније туристичке аранжмане за зиму, новогодишње и божићне празнике или незабораван провод на бројним домаћим и страним скијалиштима, подразумева се по нижим ценама, ексклузивно бити понуђени и first minute“ аранжмани за предстојећу летњу туристичку сезону по такође промотивним ценама. Овај сајамски новитет свакако ће и „зимску понуду“ учинити атрактивнијом, а заинтересованима ће омогућити дугорочније и рационалније планирање.

Суорганизатор Експо-зима Асоцијација „Спорт за све“ такође ће се, властитим програмом, побринути да ова манифестација буде празник за пријатеље спорта, заљубљенике у скијање и зимску рекреацију те чланове великог броја клубова, савеза и удружења из свих земаља региона.

Експо-зим своје капије за посетиоце отвара у четвртак, 29. новембра 2018, у 10 часова, а радно време овог сајма биће сваког дана од 10 до 20 часова.

Појединачне улазнице коштају 350 динара, а паркинг се плаћа 150 динара по сату.