ДДОР ОСИГУРАЊЕ је традиционални генерални спонзор ове престижне манифестације, као резултат дугогодишњег партнерства и пословне сарадње ДДОР осигурања и Београдског сајма.

Веома је важна и сарадња са Српском асоцијацијом увозника возила и делова. Седам деценија рада, велика је предност ове компаније која константно унапређује своје пословање и своју услугу, а у складу са окружењем и потребама људи на овом подручју. Ојачани су подршком свог акционара, италијанског лидера у осигурању Групе Унипол, водеће осигуравајуће групације у Европи, са укупном премијом од преко 16 милијарди евра, која услужује преко 15 милиона клијената, а осигурава преко 10 милиона возила. Преко три милиона тих возила опремили су телематик уређајима, који повећавају безбедност и смањују незгоде.

ДДОР осигурање зна шта је безбедност. Преко своје јаке и велике мреже у Србији, пружа услуге за преко пола милиона клијената са премијом од преко 10 милијарди динара. Каско осигурање, Мини каско, Помоћ на путу, Осигурање од аутоодговорности, Пакети уз осигурање од аутоодговоности – само су део лепезе производа ДДОР осигурања којима помаже возачима и сувозачима у непријатним и неочекиваним догађајима.

ДДОР осигурање Сајам аутомобила сматра подстреком за домаћу ауто индустрију. Али, ДДОР осигурање је и у врху оних који у Србији инвестирају у безбедност учесника у саобраћају! Поносни су и на партнерство и деветогодишњу сарадњу са Националном возачком академијом НАВАК. Кроз њихове програме тренинга безбедне вожње едукујемо возаче и утичемо да буде све више искуснијих и у саобраћају сигурнијих учесника.

Акција „Живот за младе возаче“, за неколико хиљада учесника тренинга, круна је тих настојања, што је препознало и Министарство унутрашњих послова, са којим су сада партнери у том пројекту, што је велика част и подстицај.

Свесни да живимо у доба у којем само вредан и напоран рад, добро предвиђање и пуно срце, те пословни дух уверен у успех могу да донесу добре резултате, ДДОР осигурање је у сваком тренутку раме уз раме са професионалцима, који већ 50 година успешно одржавају рејтинг и престиж ове сајамске манифестације. Уз људе са Београдског сајма, ту су и произвођачи, увозници, заступници, осигуравачи, и све оне фирме које су основа и подршка ауто индустрије.

У хали 1 Београдског сајма, репрезентативним наступом и специјалним понудама са до 50 одсто за куповину Каско осигурања, 20 одсто попуста на куповину осигурања Помоћ на путу, показују да су заиста „Главни у граду“ и да „Године пролазе, али неке страсти заиста никада не престају“.

ДДОР осигурање је веома активно и на друштвеним мрежама. Као важан део сајамског наступа поново су припремили занимљиве активације, промотивне активности и бројне награде, самостално и са својим партнерима.

CUBO – Centro Unipol Bologna, део компаније UNIPOL GRUPPO, у чијем је власништву и ДДОР, промовисаће и ове године на сајму занимљив симулатор судара, који омогућава да се онај који га тестира осећа као у реалним условима.