На овогодишњем BG Car Show ДАЧИА представља своју гаму возила допуњену атрактивним лимитираним серијама. Звезда штанда ће бити Duster Proud, а у питању је ограничена верзија која је лансирана поводом обележавања 15 година од постојања бренда Дачиа у Европи.

Dacia Duster стартује са ценом од 12.590 € у верзији Essential TCE 100, док Dacia Sandero у верзији Essential 75 долази по цени од 8.690 €.

Као и сваке године, сви купци ће моћи да изаберу неку од изузетно повољних понуда Дачиа Финансирања, а за ову годину је припремљен кредит у динарима или еврима са прогресивном каматном стопом у зависности од периода финансирања. Посебно се издвајају кредити у еврима са каматном стопом 0,99% за период од 36 месеци или са каматном стопом од 2,99% за период отплате од 60 месеци.

Иначе, Дачиа је за своје купце припремила специјалне сајамске услове „Плус 1“ у току сајамског месеца, а понуда подразумева: три године редовне гаранције, још једну годину гаранције додатно; додатни основни сервис, једну годину каско осигурања.