На DDOR BG Car Show 06 овлашћени увозник, дистрибутер и продавац путничких и лаких комерцијалних возила Форд, компанија ГРАНД МОТОРС, изложиће 17 возила.

На штанду у хали 1 биће изложено 11 аутомобила из актуелне Форд понуде: Focus, C-Max, S-Max, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport и, први пут пред широким аудиторијумом, нова генерација европског бестселера у класи малих аутомобила – Фиеста. За деби на Београдсклом сајму Гранд Моторс је одабрао верзију са петоро врата, дизел мотором од 1,5 литара са 85 КС и богатим пакетом опреме „business“, који, између осталог, укључује аутоматски клима уређај, мултимедијални екран од 8 инча са Фордовим врло популарним системом свеопштег повезивања SYNC 3, кожне облоге управљача и ручице мењача, темпомат и лимитер брзине, алуминијумске наплатке од 15 инча, контролу притиска у пнеуматицима, светла за маглу са закретањем, електро преклопиве ретровизоре са грејачима и додатним осветљењем, напредан безбедносни систем за одржавање возила у саобраћајној траци, електронску помоћ при кретању узбрдо итд.

Испред хале 1 биће изложена Форд лака комерцијална возила: Fiesta VAN, Custom, Courier, Connect и две верзије аутомобила који се региструју за обављање делатности, с повратним ПДВ-ом – Focus N1 и Kuga N1.

Током ове сајамске манифестације Гранд Моторс и мрежа његових овлашћених сервисно-продајних партнера власницима Форд возила нуди низ погодности за сезонску замену пнеуматика и попусте до 15% на делове ослањања. За власнике Фордова старијих од четири године формиране су специјалне цене редовног сервисирања и осталих поправки, као што су замена свих погонских каишева, сетова амортизера, сетова квачила итд. Гранд Моторсова служба постпродаје скреће посебну пажњу и на Motorcraft сервис намењен Форд аутомобилима старијим од пет година, који, по цени од 9.999 динара, укључује детаљну стручну проверу возила, замену филтера уља и моторног уља и филтера ваздуха или климе.

Предстојећа ауто изложба у Београду је и прилика да се заинтересовани независни сервисери упознају с новином у проширењу Форд сервисне мреже: први у региону и за сада једини међу аутомобилским маркама у Србији, Форд је започео реализацију концепта Ford Quick Lane – увођење у мрежу независних сервисера. Гранд Моторс нуди афирмисаним сервисним радионицама из свих делова Србије да искористе јединствену прилику за дугорочну сарадњу са једним од најпознатијих светских произвођача аутомобила. За сервисе који већ одржавају и поправљају Фордове аутомобиле ово је шанса да озваниче своје услуге и да наставе да се њима баве по највишим Фордовим стандардима. Нема препрека за сарадњу ни ако радионица одржава и поправља возила других марки: Ford Quick Lane сервисна мрежа је шанса да се пословање прошири званичном сарадњом са Фордом, компанијом која има 120 година искуства у аутомобилској индустрији.