Yamaha R6

На сајму MOTOPASSION компанија БАРЕЛ ће представити YAMAHA новитете, који ће моћи да се погледају али и купе током сајма. То су модели YZF-R6, XP500A T-MAX и CZD300X-MAX.

Yamaha YZF-R6 има три освојене титуле у Суперспорт шампионату последњих година. Агресивног је изгледа, стиже са новим оклопом и свим карактеристикама расне серије Р. Захваљујући напредној електроници и новој аеродинамици, YZF-R6 пружа екстремне суперспорт перформансе и апсолутну контролу. Цена овог модела износи 14.300 евра.

Yamaha XP500A T-MAX ове године стиже у три варијанте – XP500A, XP500A SX и XP500A DX. Нови алуминијумски оквир овог модела омогућује невероватно управљање и прецизно скретање. Опремљен је системом контроле против проклизавања, системом без кључа, већим пртљажним простором за две jet кациге и ТФТ инструментима високе технологије, нови TMAX пружа спортске перформансе и врхунску практичност. Цена овог модела је 11.500 евра.

Yamaha XP500A

XP500A SX је, поред елемената на стандардној верзији, опремљен и низом посебних детаља. Цена му је 12.100 евра. XP500A DX има најлуксузније спецификације међу моделима TMAX. Цена овог модела је 12.990 евра.

CZD300X-MAX има компактни рам а велики точкови пружају окретне спортске управљачке карактеристике, у комбинацији са удобношћу пословне класе. Има динамичан изглед, а захваљујући великом пртљажном простору за две интегралне кациге, АБС системом у стандардној опреми и контролом проклизавања (TCS), овај модел има све што вам треба. Цена – 6.100 евра.