„ТОYОТА“ СРБИЈА ће на 53. Међународном салону аутомобила изложити возила која су тренутно у понуди на тржишту Србије.

Звезда овогодишњег „Тоyотиног“ штанда биће потпуно нови модел, „тоyота Ц-ХР“, кросовер који је недавно лансиран широм Европе. „Тоyота Ц-ХР“ је остао веран основним елементима концепта, који су га најављивали публици у Паризу 2014. и у Франкфурту 2015. „Ц-ХР“ има јединствен карактер, који демонстрира флексибилност коју Тоyотина нова глобална архитектура пружа конструкторима у три кључне области – дизајну, погону и динамици, омогућујући им да испоруче нов и свеж поглед на сегмент кросовера. Биће изложене три верзије „тоyоте Ц-ХР“, у различитим пакетима опреме, у бензинској и хибридној верзији.

Поред „тоyоте Ц-ХР“ у хибридној верзији, на штанду ће бити изложена и нова генерација „тоyоте приус“ као и „рав4“ хибрид. Затим је ту „toyota aygo“, те „toyota yaris“, заступљен са две различите верзије. Путничку гаму употпуњују „аурис“, „corolla“ и „авенсис“. Биће изложени и Тоyотини легендарни теренци – „land cruiser“ и „hilux“.

Други сегмент сајамске поставке чини обележавање 50-годишњице напродаванијег аутомобила свих времена – „toyotе corolle“.

Тоyота је и ове године припремила специјалне сајамске услове који важе у Тоyотиној мрежи овлашћених продаваца још од 10. фебруара, а односе се на услове финансирања и посебно припремљене пакете опреме за поједина возила.

Специјална понуда за финансирање, са 0% камате, важи за моделе „aygo“, „yaris“, „auris“, „corolla“ и „verso“.

За куповину модела „aygo“ i „yaris“ на снази је бескаматно финансирање за износе до 5.000 евра, за „corollu“, „auris“ и „verso“ за износе до 7.000 евра. Уз то, у понуди Тоyота финансирања могуће је изабрати бескаматни кредит или лизинг. Ови повољни услови финансирања важе и за приватне купце и за правна лица.

„Yарис“ у овом тренутку стартује с никад повољнијом ценом – од 9.990 евра (са свим дажбинама, у динарској противвредности) за верзију 1.0 ВВТ-и „луна“ са петоро врата, док варијанта са мотором 1.33 дуал ВВТ-и и пакетом опреме „stella“ сада кошта 11.190 евра, што је чак 2.780 евра ниже од регуларне цене за овако опремљено возило. Богати пакет опреме „stella“, између осталог, укључује клима уређај, 7-инчни екран осетљив на додир, камеру за вожњу уназад.

„Yарис“ је у понуди и у специјалном издању „biTone“ (све „biTone“ верзије имају кров, предњи блатобран, маску и ретровизоре у црној металик боји). Доступан је у три боје: бисерно-бела са сивом унутрашњошћу, металик црвена са црном унутрашњошћу и металик бронзана у топло-сивим тоновима унутрашњости. У цену, која креће од 13.490 евра, укључена је и металик боја.

У новој сајамској понуди је и „аурис 1.33 ВВТ-и терра“ по цени од 12.990 евра.