Компанија STEVČEVIĆ CO наставља традицију праћења трендова везаних за безбедност у саобраћају као и представљање иновација на Сајму аутомобила.

На овогодишњем сајму Stevčević Co премијерно представља:

– Мобилни дрога тест апарат. Апарат омогућава да се на лицу места утврди присуство психоактивних супстанци у узорку (пљувачка). Оваквом иновативном методом омогућено је да се у периоду од максимално пет минута добије резултат те да се на брз, ефикасан и поуздан начин добије информација да ли је возач под дејством психоактивних супстанци. Апарат врши тестирање на 16 психоактивних супстанци.

– Нови тип алкометра са активним и пасивним модом и новим софтвером. Овај апарат значајно убрзава тестирање.

– Нови таксиметар (модел у складу са новим правилником и новим стандардима ЕК).

Tacho Drive Timer, уређај који олакшава возачима камиона кретање у оквиру 1 минута.

Tahomatt Yellow Full софтвер за обраду података из дигиталних и аналогних тахографа у складу са регулативама AETR/561, Anex 1b.

– МДВР – Мобилни видео надзор за возила, који Stevčević CO на DDOR BG CAR SHOW 06 представља премијерно. МДВР омогућава слику у реалном времену из возила, праћење локације возила, инсталацију паниц тастера, снимање дешавања из возила на мобилни хард диск. (Куповином одређених светлосних конзола током трајања сајма компанија поклања МДВР).

Део обимне сајамске понуде су и најновији модели светлосно-звучне сигнализације:

Камере за вожњу уназад (камера + монитор), које омогућавају да возач у сваком тренутку зна шта се дешава иза или око возила приликом кретања уназад. Веома значајно за возила где је ограничена прегледност, снимање у дневном и ноћном режиму рада.

Back up аларм за кретање уназад. Упозорава на приближавање возила које се креће уназад.

– Нови Back up аларм намењен рудницима, каменоломима, радним машинама. Аларм је заштићен специјалним мембранама које штите од прашине и блата, са доживотном гаранцијом.

Сајамску поставку чини и нова генерација резервних делова за нове камионе, те Webasto грејачи за теретна и комерцијална возила.