Компанија Hennlich бави се трговином индустријских производа реномираних европских произвођача. Поред дистрибуције покренута је сопствена производња одређених производа, као и услуге сервиса и инжењеринга индустријских система. Опрема ове компаније присутна је у свим гранама индустрије.

Као и сваке године, Hennlich и на 61. Међународном сајму технике и техничких достигнућа у Београду представља продајни асортиман који чине: енергетски ланци и флексибилни каблови, клизни лежајеви и линеарне вођице, пнеуматика, мерно-регулациона опрема, надзорна стакла, заптивачи, опруге, компензатори, мехови и заштитни елементи машина, пумпе и дозирни системи, млазнице, филтери, опрема и системи за подмазивање, цевне спојнице и арматура, заустављачи пламена, ваздушни хладњаци, измењивачи топлоте, електро загревање, претоваривачи прашкастих и зрнастих материјала, топови за сузбијање прашине.

У духу „темпа будућности“ од новитета представљамо најчистију запреминску пумпу на тржишту која задовољава све хигијенске стандарде који се могу захтевати у прехрамбеној, хемијској или фармацеутској индустрији.

Произвођач процесних пумпи Watson Marlow дивизија MasoSine, лансирао је нови модел – „certa“ – са унапређеном технологијом синусних пумпи, одличних усисних перформанси, при чему се транспорт вискозних флуида и меканих честица одвија без оштећења. Редукцијом броја елемената „certa“ модел пумпе олакшава поступак одржавања и чишћења.

Hennlich-ов штанд носи број 1607, а налази се у у хали 1А.