Уговор о дугорочној пословној сарадњи на Салону аутомобила потписали су Српска аоцијација увозника возила и делова и компанија CUBE, лидер на тржишту пословних података у Србији. Потписивањем Уговора компанија CUBE постала је званични партнер Асоцијације у прикупљању и обради података о новорегистрованим путничким и лаким доставним возилима на месечном нивоу. Обавеза Асоцијације и њених чланица је да у јавности користе само званичне податке ове компаније о броју продатих возила.

Извештаји компаније CUBE базирају се на званичним подацима МУП-а Србије, најпрецизнији су и једини ауторизовани. Анализе се раде по међународно прихваћеним стандардима и у њима се могу наћи све релевантне информације о количини новорегистрованих возила по различитим критеријумима – врстама, произвођачима, моделима, врсти, јачини и запремини мотора, боји, као и прегледу продаје по регионима и општинама.

Анализе компаније CUBE о броју новорегистрованих возила намењене су свима који професионално прате сектор аутоиндустрије – произвођачима, увозницима, дистрибутерима возила, делова, уља, мазива, акумулатора и гума, као и заљубљеницима у аутомобилску индустрију.