Ексклузивни увозник СИТРОЕНОВИХ возила АВТОНОВА КАБ потрудио се да на Салону аутомобила премијерно представи чак пет модела овог светског бренда.

Citroen C4 cactus rip curl, crossover“ нове генерације, дошао је да уздрма свет аутомобила својом 100 одсто оутдоор верзијом, функцијом „grip control“  која му нуди побољшано пријањање и бројним другим оригиналним стилским елементима. Истовремено се, у свету аутомобила, истиче компактним изгледом СУВ-а.

Ту је и „Citroen spacetourer„, модеран комби који спаја поливалентност и лако коришћење, породице и оне који га користе у професионалне сврхе, моноволумен и СУВ… Другачије искуство у вожњи појачано је побољшаним моторима.

Нови Ситроен Ц3 појачан је бројним могућностима персонализације. Опремљен је савременим интернет технологијама, а најзанимљивија је уграђена камера високе резолуције, која омогућава дељење слика и видеа, која је у њему први пут представљена.

Нови „C4 picasso“  представља синтезу умећа и креативности, модеран и иновативни моноволумен. Стил је истакнут невероватним пропорцијама које спајају компактност у кабини и референтну запремину пртљажника. Има нове интуитивне и корисне технологије, попут аутоматског отварања пртљажника, нове могућности повезивања са „Citroen connect nav-om“ и новог мотора са шестостепеним аутоматским мењачем и још много тога.

Представљена је и нова лимузина, „berlina C-elysee„, редизајнирана са предње стране, уграђена су нова 3Д светла позади, представљене су нове раткапне, као и нове алуминијумске фелне од 16“, а ту су и две нове боје каросерије. То је привлачна и избалансирана лимузина која поседује стилске ознаке бренда и позиционира се у свету породичних возила, који се намеће на светском тржишту, својим особинама издржљивог и великог возила.