3Д ЛУСТЕРИ – ХИТ ПРОИЗВОД

Учешће београдске фирме ТОП ПОС СЕРВИС д.о.о. на овогодишњем Сајму технике привукло је велику пажњу посетилаца. На њиховом штанду у хали 1А представљена су најновија технолошка достигнућа у облсти лед расвете компаније Оптонице, једне од водећих у овој области у Европи, чији је ТОП ПОС званични генерални дистрибутер за Србију.

Највећу пажњу и интересовање посетилаца изазвали су атрактивни 3Д лустери, уградна и надградна расвета, панели, улично и индустријско осветљење, али и класичне лед сијалице. Све њих, како истичу у ТОП ПОС-у, одликује дуг век трајања и огромне уштеде у потрошњи електричне енергије, како у домаћинствима, тако и у јавним и привредним објектима.

Лед расвета је само један мали део богате понуде производа и услуга ТОП ПОС СЕРВИСА, фирме која је основана 2011. године. Међу пословима којима се бави, посебно значајно место има продаја и одржавање читача платних картица за водеће трговинске ланце у Србији, а плодну сарадњу у области развоја софтвера има и са јапанском компанијом Тошиба.

На Сајму технике ТОП ПОС је представио и најновија решења из области дигиталне заштите рачунара и смарт уређаја компаније Bull Guard, са којом такође развија успешну сарадњу.