ТЕЛЕОПТИК – ГАСНА ОПРЕМА ДОО из Земуна лидер је у производњи опреме за гасно заваривање и резање и једини је произвођач комплетне опреме у овом делу Европе.

Њихова опрема је присутна у свим привредним и индустријским гранама, од рударства, енергетике и бродоградње, преко одржавања инфраструктуре до прехрамбене индустрије.

На свом штанду број 1317, у хали 1 Београдског сајма, компанија ће представити део производног програма опреме за гасно заваривање и резање, почевши од млазница, пламеника, горионика, регулационих вентила, гарнитура за гасно заваривање и резање до пратеће опреме.

Овогодишњи новитети су гасни сабирници и регулациони вентил тип 311.60М, развијени ове године. Гасни сабирници (тип 311.60-1, 311.60-2, 311.60-3) нашли су примену код корисника који захтевају континуирано снабдевање гасом из више боца, како не би долазило до прекидања технолошког процеса.

Поред тога, компанија нуди и комплетне системе за брзо, ефикасно и сигурно везивање најразличитијих материјала за скоро сва подручја примене.