SolfinsСви су изгледи да би компанија Солфинс, која је традиционални учесник Сајма технике, могла да обележи ово његово 61. издање. Припремила је чак три ексклузивна решења и две велике акције.

Ове године на штанду Солфинса у хали 1 Београдског сајма биће најпрецизнији 3Д штампач на Балкану – ProJet 2500 компаније 3D Systems. Посетиоци ће уживо моћи да виде цео процес 3Д штампе на овом штампачу и готове комаде израђене у мулти-џет технологији 3Д штампе.

У домену 3Д штампе Солфинс ће представити чак четири различите технологије и адитивне производње, од чега три врсте 3Д штампе пластике и – 3Д штампу метала, чије су могућности мање познате ширем тржишту. Трећег дана сајма, 17. маја у 10 часова, у Свечаној сали Београдског сајма Солфинс организује и предавање о 3Д штампи метала уз демонстрацију узорака металних производа комплексне геометрије.

И, можда оно најинтересантније: током трајања сајма заинтересовани за ову технологију развоја и производње моћи ће да буду „штампани“ у 3Д формату, и то за свега 10% стандардне цене за ту услугу.

Од априла 2017. Солфинс је једини заступник SolidWorks софтверских решења у Србији и на сајму представља комплетан пресек ове платформе, од решења за управљање пројектима и производњом, преко 3D CAD и додатних алатки за израду документације, визуелизацију, симулације… Из компаније очекују да највише пажње привуче демонстрација револуционарне 3DExperience софтверске платформе која интегрише SolidWorks и CATIA решења у потпуно заокружену технологију за развој и управљање пројектима у производњи.

И не само то, Солфинс је за купце софтверских пакета током трајања сајма обезбедио још једну велику акцију – 3Д штампач на поклон.