СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ као и сваке године традиционално наступају на сајму Експозим, на ком продају ски-карте са попустом од 10 посто.

Током трајања сајма љубитељи скијања ће имати прилике да се на штанду Скијалишта Србије упознају са бројним новинама које их ове сезоне очекују у ски-центрима. На Копаонику је за ову сезону отворена вишеетажна гаража са више од 350 паркинг места и она ће у највећој мери решити проблем паркирања, које је био горући проблем овог туристичког места. Поред гараже, у ски-центру Копаоник изграђена је стаза на локацији Крчмар, а уговорена је изградња и убрзано се завршавају четири нове стазе на локацијама Караман гребен, Панчић-Дубока и Дубока 2. У сарадњи са општином Рашка, направљен је паркинг на подручју Сунчане долине, где ће бити на располагању 124 паркинг места за путничка возила и 5 паркинг места за аутобусе. Такође, са општином Рашка смо изместили ски-лифт Леденице на локацију Треска, уз коју је изграђена нова стаза.

Торник ће ове зиме коначно имати нову стазу, у дужини од два километара, која ће по категорији бити плава, намењена за скијаше за почетнике и оне само мало слабијем умећем, што је недостајало овом центру. И ова стаза, као и све у ски-центру, биће покривена системом за вештачко оснежавање. Везни ски-путеви у овом скијалишту ће бити проширени и оснежени за ову сезону.

Скијалишта Србије ће за госте који буду у ски центар долазили гондолом, изградити нови полигон са покретном траком на самом врху Торника за обуку деце и скијаша почетника.