Агенција Terra Travel пројекат је који су направили заљубљеници у путовања, уз ослушкивање жеља и очекивања путника. Уз озбиљан и одговоран однос према туристима, зацртали су своју мисију – организовање путовања са доживљајем потпуне слободе.

Terra Travel нуди аранжмане на Златибору и Јахорини, у Дубровнику, Загребу или Бечу, Чатежу, ски центрима Словеније, Грацу, Љубљани, Будимпешти, Сарајеву или Аустрији.

За оне који трагају за одмором, миром манастира, авантуром, занимљивим крајевима, гастрономским доживљајима и најквалитетнијим винима Србије, организују туре „путевима вина“ по Србији. Нуде обилазак винограда Фрушке горе, Палића, шумадијског, топличког и осталих крајева Србије.

Комби превоз путника у организацији туристичке агенције Terra Travel је спој лепог и корисног. Превоз путника комбијем је пријатнији од путовања аутобусом, а у исто време повољнији од путовања аутомобилом. Комби превоз путника организују на два начина: у оквиру свакодневних, уобичајених полазака „од врата до врата“ или у форми изнајмљивања возила.

У понуди је и услуге визирања пасоша за готово све државе које немају дипломатска представништва у Београду, као што су Тајланд, Вијетнам, Канада, Филипини, Тајван…