Уз своју традиционалну понуду, Air Serbia ће на овогодишњем Сајму туризма посебно промовисати две најактуелније погодности – услугу „Elevate play“ и „Etihad guest program“.

Elevate play – на својим летовима Air Serbia увела је услугу учитавања и репродукције забавних садржаја. Нова услуга путницима омогућује да уживају у широком избору српских и међународних филмова, ТВ емисија и музичких албума преко бежичне везе на својим лаптоповима, преносивим и паметним уређајима. Да би приступили овој услузи путници који користе „андроид“ или „епл“ уређаје пре или током лета треба да преузму „Елевејт плеј“ апликацију са интернет странице Air Serbia, док гости који имају лаптоп рачунаре треба да преузму „плаг-ин“ програм за претраживаче. Услуга је уведена на свим авионима А319 и А320 и сада се може користити на летовима између Београда и Абу Дабија, Лондона, Москве и Париза, као и на другим линијама на којима лете ови типови авиона. Поред ове бесплатне услуге, путници могу да плате услугу коришћења интернета и мобилне телефоније на летовима. Она се назива „Вај флај“ (Wi-Fly) и корисницима омогућује да остану у контакту са породицом и пријатељима, да крстаре интернетом и да користе друштвене мреже током лета.

„Etihad guest program“ – већ има скоро 100 хиљада чланова и биће детаљно представљен посетиоцима Сајма. Реч је о награди за лојалност честим путницима компанија Air Serbia и Etihad Airways, која окупља седам авио-компанија. Гости са одговарајућим статусом у оквиру програма ће моћи да уживају у многобројним погодностима – приоритет при пријављивању на лет на наменским пултовима, већи приступ салонима, додатни пртљаг и друге погодности. Пријавом за „Етихад гест програм“ путници који често лете имају могућност „сакупљања миља“ – са повећањем пређених миља напредује се кроз статусе програма, а погодности приликом путовања постају доступније. Сакупљене миље чланови могу да искористе и за прелазак у вишу класу превоза или замену за луксузне производе у Online Reward Shop-у. Предвиђена је и могућност породичног учлањења, а у зависности од Етихад гест статуса могу се стицати и додатни проценти зарађених миља.