Prepress Print продаје и сервисира све врсте CTP уређаја за флексо и офсет штампу, дорадне и штампарске машине на територији Словеније, Хрватске, БиХ, Србије, Црне Горе, Македоније, Косова, Албаније, Мађарске, Румуније, Бугарске и Молдавије.

Нова серија CTP система са ознаком ДД (Dual Drum) представља једно од најбржих решења за осветљавање плоча за офсет штампу. За штампарије које штампају различите врсте послова новитет су Dual Purpose модели који долазе са резолуцијама 1200, 1500 и 2400тпи, што омогућава осветљавање плоча и за новинску и за комерцијалну штампу.

У домену флексо штампе ту је јединствено решење 6у1, за осветљавање 6 врста форми за припрему у једном уређају (флексо клише, офсет плоча, плоче за суви офсет, процеслес плоче, форме за сито и графички филм). Да би се заокружио процес израде клишеа поред ЦРОН ЦТП-а за осветљавање форми ту су и развијачице произвођача ДАМ из Италије, које покривају потребе од малих до изузетно великих нивоа продукције.

Као заступник бренда СОЛНА Препрес Принт је проширио своју понуду и у домену штампе из ролне и из табака. У домену лепилица и савијачица у понуди су машине произвођача РОЛАМ. Најтраженији су модели за савијање и формирање кутија за брзу храну и хамбургере. Сходно повећаној потреби за паковањима која користе курирске службе и брзе поште у портфолио су уврштене и машине компаније ВЕРСОР за израду паковања за слање и транспорт. У понуди су и системи за наношење дупле лепљиве траке за коверте.

ЗНЕП је произвођач машина за штампу и израду различитих типова еко кеса од папира. Врхунске машине компаније SINWEI су одлично решење за широки спектар потреба у домену производње луксузних кутија и тврдих корица.

Сви корисници Препрес Принтових машина су обезбеђени подршком и сервисом који је доступан сваког дана у години, а лагери резервних делова у Београду, Загребу и Дизелдорфу омогућавају изузетно брзу реакцију.