Andrijasevic d.o.o.

АНДРИЈАШЕВИЋ д.о.о.

Холдинг компанија „Андријашевић“ има вишегодишње искуство у производњи и продаји душека, кревета, постељинског програма и жичаних опружних језгара. Због зацртане мисије да њихови купци буду задовољни купци, Компанија непрекидно улаже у унапређење производње, обраду, естетику производа и скраћивање рока испоруке.

У свом асортиману имају душеке у 20 стандардних димензија, а израђују их и по мери. ANTIALERGICO је душек који у себи има полистер, који изолује честице које могу да изазову алергије. Поред тога, спољашње платно је антиалергијски третирано, за шта постоји сертификат произвођача.

www.andrijasevic.co.rs

Szriatex

SYRIATEX д.о.о.

Основна делатност предузећа Syriatex д.о.о. је увоз, извоз, велепродаја и малопродаја мебл штофова, еко коже и репро-материјала за производњу намештаја. Поузданост, квалитет и иновација су основна правила у свим аспектима њиховог пословања. Висок квалитет производа из продајног програма задовољава и светске стандарде и очекивања домаћих купаца. Тим SYRIATEX-a на Сајму ће представити квалитет производа, стручност и преданост запослених, а одговараће и на сва питања посетилаца.

www.syriatex.net

Bibtex

BIBTEX COMPANY д.о.о.

Фирма Bibtex Company основана је 1999. године у Београду. Бави се увозом и трговином мебл штофа на велико и мало. Bibtex Company увози мебл из својих фабрика за производњу мебл штофа које се налазе у Сирији, Египту, Турској и Кини. Компанија је једна од водећих у Србији у овој делатности. На Сајму ће представити производни програм који садржи велики избор дезена и боја тканина.

www.bibtex.rs

Radovic enterijer

РАДОВИЋ-ЕНТЕРИЈЕР

Основна делатност предузећа Радовић-Ентеријер јесте серијска производња трпезаријског намештаја – столова, столица, клупа, фотеља, комода, тв комода, витрина и клуб сточића. У производном програму овог предузећа налази се и намештај за спаваће собе – кревети, ноћни ормарићи, тоалетни столови, плакари.

Почетни период пословања обележила је појединачна производња и опремање стамбених и пословних просторија намештајем од масивног дрвета, а израђиване су и дрвене конструкције за тапацирани намештај и дрвна галантерија – офингери, ногице за намештај.

Изузетни производи фирме Радовић-Ентеријер резултат су континуираног усавршавања производног процеса и коришћења најквалитетнијих репроматеријала. Сав намештај се израђује у комбинацији масива (резана грађа букве) и фурнираних плоча (МДФ, иверица).

www.radovic-enterijer.com