Tier

ТИЕР д.о.о.

Компанија ТИЕР ЕНТЕРИЈЕРИ већ једанаесту годину за редом излаже своје производе на Сајму намештаја. Сваке године потрошаче обрадују новитетима у виду одабира дезена и материјала. Изложбену понуду чине системи за заштиту од сунца – роло, зебра роло и панел систем, материјали за израду класичних завеса и драпера, пакето завесе, гарнишне, мебл штоф, тапете. На сајму ће представити материјале тек пристигле у њихове салоне, богате текстуре и модерних тонова. Љубитеље роло и панел система такође очекују нова платна, уклопива у различите стилове опремања и у складу са понудом на светском тржишту.

Спремили су специјални сајамски попуст у знак захвалности на указаном поверењу. Материјали за израду завеса биће снижени од 10 до 30 %. Попуст се односи и на платна за роло системе, зебра роло и панел. Поједине колекције платна биће снижене до 20%.

ТИЕР ЕНТЕРИЈЕРИ позивају вас да их посетите и уверите се да квалитет и лепота иду заједно.

www.tier.rs

Dalas namestaj

ДАЛАС НАМЕШТАЈ д.о.о.

Компанија Далас Намештај створила је препознатљив бренд како на тржишту Републике Србије, тако и на тржиштима земаља у региону. Основани су 1990. године у Тутину као породична фабрика за производњу тапацираног намештаја. Данас, компанију Даллас Намештај чине фабрика гарнитура у кожи, као и малопродајни објекти, салони намештаја и робне куће.

www.dalasnamestaj.com

Bodet Horst

BODET & HORST Gmbh & Co.KG

Немачка компанија BODET & HORST Gmbh & Co.KG на сајму ће приказати комплетан асортиман плетених пресвлака, бордура, 3Д, конфекцијских и посебних навлака, навлаке за душеке и јастучнице и покриваче од жерсеја.

www.bodet-horst.com

Mobi Furniture

MOBI FURNITURE d.o.o.

Моби је компанија са вишедеценијским искуством у обради дрвета и производњи намештаја. Сви производи су произведени од природних материјала, на традиционални начин. Строго еколошки, производи задовољавају највише стандарде сигурности. Моби не дизајнира производе који су само лепи, већ они морају да буду безбедни и имају своју сврху. За дизајн и производњу дечјег намештаја смернице су им да безбедно окружење за развој деце које стимулише природну дечију радозналост и креативност, а безбедност деце мора да буде изнад свега. Високе стране кревета, заобљене ивице и изузетно јака и стабилна конструкција гарантују да кревети задовољавају највише могуће стандарде безбедности.

www.mobi-furniture.com