Matis

MATIS GROUP

MATIS GROUP на Сајму намештаја 2016 представља нове производе и остатак иновативног асортимана Матис намештаја.

MATIS GROUP је компанија из Ивањице која под својим окриљем има 4 производне фирме за производњу намештаја. Матис – производња плочастог намештаја, Матис Мебл – производња тапацираног намештаја, Matis WOOD – производња намештаја од масива и МатиСан – производња душека и јастука.

„Осети разлику“, слоган је али и инспирација, да у сваком од преко 1200 артикала, које производи Матис Група, унесу принципе којима се руководе од самих почетака. Зато су квалитет, дизајн и приступачност предност коју ће сваки купац препознати. Са визијом да буде регионални лидер у производњи и квалитету компанија МАТИС ГРОУП у Србији има 25 малопродајних салона намештаја и преко 150 дистрибутера. Извоз је организован преко сопствених фирми у земљама у окружењу где имају 5 салона намештаја и дистрибутере у 14 земаља Европе. Пратећи захтеве тржишта у погледу квалитета, цена и количина производа, технолошки систем фирме Матис пројектован је да испрати најсложеније захтеве тржишта.

www.matis.rs

Top Tech Woodworking

TOP TECH WOODWORKING d.o.o.

TOP TECH WOODWORKING d.o.o. је ексклузивни дистрибутер Групе BIESSE S. p. A. – глобалног лидера на тржишту производње машина за обраду дрвета, стакла и камена. Поред продаје појединачних машина, аутоматизованих линија и високе технологије, TOP TECH WOODWORKING d.o.o. пружа сталну подршку у свим сферама пост продаје, укључујући сервисну асистенцију и дистрибуцију резервних делова и пратеће опреме.

www.toptech.rs

SCHLARAFIJA d.o.o.

Schlarafia80 година занатског умећа и традиције ручно рађених душека чини Schlarafija душеке првим и јединим избором за све оне који схватају значај квалитетног и здравог сна. Иако је индустријски развој значајно унапредио многе технолошке процесе, рука ипак представља најсавршенију „машину“ коју до дана данашњег по савршенству није престигла ни једна машина. Супериорност ручно рађеног жичаног језгра у односу на обично фабричко језгро огледа се у много мањем напрезању сваке опруге понаособ, с обзиром на много већи број опруга по истој површини. Такође, опруге су везане у четири тачке, тако да једна опруга никада сама не трпи оптерећење већ га преноси на околне опруге, а језгро далеко дуже траје и задржава исте особине дуги низ година. За све ручно рађене душеке важи 15 година произвођачке гаранције на непроменљивост својстава језгра.

www.schlarafia.rs

Tahirovic

НАМЕШТАЈ ТАХИРОВИЋ д.о.о.

НАМЕШТАЈ ТАХИРОВИЋ д.о.о. бави се производњом тапацираног намештаја, гарнитура за дневне боравке, лежаја за кућне потребе, као и хотелских лежаја од коже, еко-коже и штофа. Такође, бави се увозом и дистрибуцијом плочастог намештаја. На Сајму намештаја изложиће нове моделе, а купце очекује специјалан сајамски попуст од 20%.

www.tahirovic-namestaj.com