Еко friendly кућни апарати део су изложбеног програма компаније Горење на овогодишњем Сајму грађевинарства. У складу са стратешким опредељењем о очувању животне средине, Горење кућне апарате одликује висока технолошка напредност, али и енергетска ефикасност, тако да се у домаћинству штеде и вода и струја. Осим тога, поједини апарати су произведени од комплетно рециклираних материјала.

Нова генерација EcoSmart бојлера функционише у складу са специфичним потребама сваког домаћинства, чиме се штеди и до 25 одсто енергије. Напредна електронска контрола памти потребе корисника на основу чега оптимизује потрошњу енергије. Израђени од стопроцентно рециклираних материјала, ови бојлери нису штетни по животну средину и не садрже материје опасне по човека.

Као посебан новитет представљени су и Горење котлови и каминске пећи на пелат. Они уз помоћ напредне BioLogic технологије обезбеђују аутоматско подешавање свих параметара, тако се омогућују високу ефикасност и ниску емисију продукта сагоревања. Самим тим, значајно се смањује загађивање животне средине.

Горење је представило и нови асортиман купатилског намештаја и опреме, врхунског квалитета и модерног дизајна, са дуготрајном антибактеријском заштитом.