Нови ЦД и плочу „Оно нешто наше“ Жељко Бебек, легенда „ex yu“ музичке сцене, промовисао је на Сајму медија, комуникација и маркетинга. За нове песме, али и вишедеценијске хитове некадашњег певача Бијелог дугмета, веома је била заинтересована публика Медиа Маркета, али и сајмова књига и образовања.

Реч је о дискографском пројекту који је дочекао савршен тренутак за објаву, а рад на албуму најављен је хит синглом „Првак света“. Ову песму Бебек је извео уживо на ЦМЦ фестивалу у Водицама 2015. године, годину дана након обележавања 40 године успешне музичке каријере. Легендарни певач успех је поновио већ идућим синглом „Ја по кафанама“, а по трећем најавном синглу „Оно нешто наше“ назван је и нови студијски албум. На њему се налази укупно девет песама чију продукцију потписује Бранимир Михаљевић, уједно и аутор већине песама и потписник свих аранжмана на албуму.

-Три сингла која су настала пре самог изласка албума и реакција публике на њих били су ми довољан знак да је дошло време за нови албум, а од последњег је прошло пет година. Ушао сам у студио и с Бранимиром снимао песме које сам певао уживајући. И од трена кад сам завршили са снимањем нестрпљиво смо чекали дан кад ћемо га и физички држати у рукама. Излазак албума прати мени једна од најлепших песама у мојој каријери и велико хвала Оливеру Драгојевићу који ју је отпевао са мном. Радили смо је с толико емоција да смо понекад морали да правимо паузе како бисмо наставили са радом без суза. Драга ми је и „Блуес за тебе“, и то је песма какву сам баш пожелео да снимим. Почетком 70-их такве су песме, попут Дугметове „Дошао сам да ти кажем да одлазим“, биле храбре јер се блуес више слушао у неким ужим круговима. Међутим, толико су биле снажне да су утрле пут неким другим сличним песмама и верујем да ће и ову моја публика пригрлити. Уствари, сигуран сам да ћу све песме с овог албума убудуће свирати на концертима“, рекао је Жељко Бебек.

На крају промоције и мини концерта, Бебек је на штанду Југотон Кроатиа Рекордса потписивао нови „CD“ и плочу.