Традиционална Међународна смотра и парада олдтајмера – „Меморијал принца Томислава Карађорђевића“, одржава се и ове године у оквиру DDOR BG CAR SHOW 06. У организацији Олдтајмер клуба „Београд“ и АМК Дипломат Класик, на отвореном простору Београдског сајма у суботу, 24. марта од 9 до 12 часова власници старих аутомобила представљају више од 20 модела. Према речима организатора, временски услови су разлог за релативно мали број изложених олдтајмера, што није изненађујуће, јер снег и со на путевима могу значајно да их оштете.

И након завршетка ове смотре, током читавог Сајма аутомобила, љубитељи олдтајмера моћи ће да уживају у неким моделима старих аутомобила. На штанду Олдтајмер клуба „Београд“ ове године изложен је камион из Првог светског рата. Има историјски значај јер га је српска војска возила у пробоју Солунског фронта и стар је 100 година.

Поред тога, на штанду Олдтајмер клуба „Београд“ налазе се и два најстарија регистрована олдтајмера из двадесетих година прошлог века – Форд и Мерцедес. Посетите Сајам аутомобила и погледајте о којим моделима је реч.