WoodBusinessPortal.com један од највећих европских B2B тржишта дрвене грађе, промовише озбиљне и одговорне фирме у индустрији прераде дрвета, индустрији намештаја и специфичних производа. Такође, WoodBusinessPortal.com промовише одговорну индустрију без непримерених радњи различитих посредника, који су искрчили шуме и створили лажни утисак о важној индустрији.

Сви заинтересовани могу да приступе сајту, било да имају апликацију или понуду која припада дрвној индустрији. На овом порталу налазе се сви производи дрвне индустрије, из свих фаза обраде и производње: од простог дрвета за ложење, грађе, струготине, до озбиљних послова чији извођачи могу да саграде кућу из свачијих снова. Понуда је врло богата – преко 70.000 продајних и куповних аранжмана за домаћа и инострана тржишта, као и производи ове индустрије.

Портал је важан јер приближава свест да сви потенцијални купци и наручиоци могу да осмисле и имају ствари по свом укусу, али и да у посебно дизајнираном простору живе здраво. Уз мало креативности, потребно је само наћи потребне ресурсе и сировине, а решење за овај „проблем“ је WoodBusinessPortal.com.