Међународни конгрес и сајам козметике, неге косе, естетике и здравља – „Додир Париза“, 29. по реду, одржава се 8. и 9. априла у хали 2 Београдског сајма.

Реч је о највећем beauty сајму на подручју југоисточне Европе, а уз болоњски „Cosmoprof“ и московски „Intercharm“, „Додир Париза“ спада у највеће beauty сајмове у Европи. „Додир Париза“ има међународни карактер и одржава се два пута годишње – у пролеће и на јесен.

dp

Учешће на овој манифестацији одавно је ствар престижа, јер излагачи тиме потврђују свој значај у индустрији здравља и лепоте, али и граде имиџ фирме која прати трендове.

Исто је и са посетиоцима, посебно дамама, јер су заинтересованије за ову манифестацију – „Додир Париза“ „не прескачу“ јер је реч о манифестацији која представља новине, гради трендове и открива „мале тајне лепоте“.

dp

Као и сваке године, излагачи ће представити козметику за негу коже и косе, производе за надоградњу ноктију и косе, негу руку и маникир, негу стопала и педикир. Посебно ће бити представљена опрема за салоне лепоте – козметичке, фризерске, wellness и спа центре. Традиционално, најбогатију понуду чиниће декоративна козметика, парфимеријски и парафармацеутски производи и дијететски суплементи. Посебан сегмент посвећен је салонима лепоте, естетским и дерматолошким ординацијама, школама и едукативним центрима за негу лепоте.