На Београдском сајму ће се од петка, 17. до недеље 26. децембра у хали 2, под слоганом „Књига на Сајму, Сајам у срцу“, одржати сајам књига – продајна манифестација у чијем средишту се налазе књиге и читаоци.

На крају године, а уочи великих празника Нове године и Божића, за оне којима недостаје Београдски сајам књига, одлучили смо да сачувамо традицију и читаоцима пружимо могућност да остваре директан контакт са књигом и ауторима.

Да бисмо омогућили да се на сајму представи што већи број издавача и трговаца књигом и да би се пружила могућност за што шири круг посетилаца, понуђени су најповољнији услови учешћа излагачима и посетиоцима.

По угледу на велике сајмове књига, издавачи ће понудити своја нова и већ објављена издања, а они најпосвећенији организоваће промоције, презентације и сусрете са писцима.

У хали 2 Београдског сајма окупиће се највернији поштоваоци књиге у уверењу да је књига лековита и да ће унети оптимизам и добру енергију у Нову годину, са жељом да нам пружи нове прилике за раст и образовање.

Добро дошли!