Новосадски ТРИО МОТОРС, овлашћени продавац и сервисер возила марке ИСУЗУ, први пут српској јавности представља нови D-MAX пикап, богато опремљен, са снажним али економичним 1,9-литарским Дди Еуро 6 мотором потпуно нове генерације.

Посетиоци Сајма имају прилику да виде два нова ISUZU D-MAX Crew Cab 4WD модела, од којих је један у приступачнијем пакету опреме Планет, са мануелним 6-степеним мењачем, по сајамској цени од 24.800 евра (без ПДВ-а), док је други модел у нешто вишој Солар Плус опреми, уз који долази и кључ-картица, као и опциони аудио пакет са звучницима на крову. Овај модел, уз сајамски попуст, кошта 27.470 евра (без ПДВ-а).

ISUZU D-MAX Crew

На Сајму је изложен још један интересантан модел – D-MAX пикап, и то у тзв. urban monster“ верзији, са лифт-китом од 2 инча, намењен екстремнијој off-road вожњи. Његова сајамска цена износи 38.500 евра (+ПДВ).

За власнике пикапа, којима је од пресудне важности величина товарног простора, у понуди је single cab euro 5b“ верзија, још увек актуелног D-MAX модела, са 4WD погоном, чија дужина товарног простора износи 2,3 метра, носивост је 1.130 килограма, уз могућност вуче приколице до 3,5 тоне. У основном пакету опреме Satellite, овај модел кошта 19.990 евра (без ПДВ-а).