Поводом представљања новог, модерног, ИНспиративног винског бренда, представници медија, љубитељи вина, сомелијери и гастро ентузијасти последњег дана марта били су гости Винарије ИН – Илић-Нијемчевић. Била је то лепа прилика да се чује прича о Винарији ИН и њиховом ИНспиративном, ИНовативном вину.

У месту Бикића До гости су обишли винограде, уживали у лепотама фрушкогорских пејзажа, тек расцветале винове лозе и обиласку винарије. Домаћини су представили своју Винарију препознатљиву по квалитету али и дугој традицији – први чокот винограда, који се сада простиру на 10 хектара, засађен је још 276. године пре нове ере, а аутентични вински подрум датира из 1826. године. Уз обилазак, гости су уживали и у дружењу и дегустацији врхунских ИН вина у прелепом, природном амбијенту.

У понуди Винарије ИН налази се 10 етикета: Chardonnay, Sauvignon blanc, Рајнски ризлинг, Италијански ризлинг, Cabernet sauvignon, Франковка, Црвено вино, Мерлот, Розе и Розе Блуе. Филозофија Винарије ИН базирана је на стварњу вина посебне лепршавости и питкости, како би се у њима уживало из дана у дан.

Винарија ИН са поносом истиче посебност свог подрума. Квалитет градње, услови чувања вина, храстове бачве из 19. века и вински базени јединствени су у Србији, али и на много ширем подручју.