Компанија Индустријска опрема д.о.о. Београд активно је присутна у свим гранама привреде Србије, као заступник и овлашћени сервис водећих светских компанија из области индустрије и грађевинарства.

Њен асортиман производа, реномираних светских произвођача, подељен је у четири групе:

  • Тојота програм виљушкара (Toyota Material Handling)
  • Индустријски компресори за ваздух, вакуум пумпе и дуваљке ваздуха, опрема за третман ваздуха и вакуума (Gardner Denver, Parker, Inmatec, Eraco)
  • Бензински и дизел агрегати за резервно напајање (Акса)
  • Грађевинске машине и опрема

Индустријска опрема ће на овогодишњем сајму својим купцима представити део асортимана Тојота виљушкара као и опрему за компримовани ваздух и вакуум произвођача „Gardner Denver“, „Elmo Rietschle“, „Robuschi“ и „Parker“. Представићемо „Inmatec“ генераторе азота и кисеоника, „Eraco“ индустријске чилере високе ефикасности као и агрегате за напајање електричном енергијом произвођача „Акса“.

То је прилика да се добије више информација о новој серији електро виљушкара Toyota Traigo 80 од 6.0 т до 8.0 т, који су први пут представљени ове године у Немачкој на CeMAT-у. Поред ових, биће доступно више информација и о моћним и ефикасним Liion Toyota виљушкарима.

У складу са слоганом 62. сајма технике и техничких достигнућа „Корак у будућност“ један од експоната ће бити и нови сушач ваздуха компаније „Parker“ – „CDAS“. Ова редефинисана и иновативна серија је настала комбинацијом софистициране „OIL-X“ филтрације и одговарајућег адсорпционог сушача, а резултат је чист и сув компримовани ваздух по највишим стандардима уз високу енергетску ефикасност. Посетиоци ће моћи да се упознају и са новом „Gardner Denver“ платформом за повезивање „iConn 4.0“ која омогућава проактивни рад са компресором у реалном времену са велике удаљености, као и увид у рад компресора у сваком тренутку преко мобилног телефона или рачунара.