Ни тренутно највећи светски ауто-мото догађај, који се одржава баш на Београдском сајму, није могао да прође без атракције која прати овакву врсту дешавања, и то на свим светским меридијанима. Тако је избор за „Мис DDOR BG CAR SHOW 06 и 12. Motopassion“ само потврдио једну од најдуговечнијих сајамских традиција.

Част и обавезу да изаберу најлепше, најпривлачније и најатрактивније хостесе међу свима онима које су на радост посетилаца додатно украшавале штандове излагача и изложене аутомобиле и мотоцикле, али и других учесника ових сајмова, добио је жири који су чинили певачица Сара Јо, аутомобилиста Милош Павловић, манекенка Ивана Кораб и водитељка Душица Спасић.

Е, тај жири је, међу 46 пријављених кандидаткиња, прво направио шири избор од 20, а затим и ужи, онај топ, од 10 девојака. Коначно су, на опшу радост више стотина присутних и уз звуке сирена подршке из аутомобила изложених у хали 1 Београдског сајма, проглашене и три првопласиране.

А победница овогодишњег такмичења за мис BG CAR SHOW и Motopassion постала је Ивана Окиљевић, која красила BMW-ов модел М5.

Прва пратиља је Емилија Јовановић, запажена поред сјајног модела Пежо 2008, а за другу пратиљу изабрана је Теодора Мусовски са штанда Кредит Агриколе банке.

Све три девојке окитиле су се лентама, цвећем и наградним ваучерима, мушки посетиоци су остали у жалости јер се све пребрзо завршило, а женски су ликовали јер им оваква конкуренција није предуго реметила неизбежну сујету.