Предстојећи викенд (12. и 13. мај) на Београдском сајму обележиће и 31. Међународни сајам и конгрес козметике, неге косе, естетике и здравља – „Додир Париза“. Богату понуду професионалних производа за негу коже, косе и ноктију, уз неизоставне савете стручњака, у хали 2 представиће већ добро познати, али и нови излагачи. Професионални посетиоци и широка публика биће у прилици да се упознају са најновијим достигнућима у области неге и лепоте, али и да слушају предавања еминентних домаћих и страних стручњака.

Поред конгресног дела намењеног здравственим радницима и запосленима у beauty и козметичким центрима, посетиоци ће моћи да присуствују презентацијама и едукацијама и на штандовима излагача. Занимљив програм намењен је и учесницима и посетиоцима са израженим такмичарским духом и жељом за напредовањем.

Поред професионалне понуде намењене првенствено козметичарима, естетичарима, лекарима, запосленима у спа и wellnes центрима, „Додир Париза“ намењен је и свима онима којима су нега и лепота важни сегменти живота. Манифестација је одавно престала да буде „резервисана“ само за даме из више разлога – мушка козметика и нега већ дуже време су ин, а и многи мушкарци су одлични професионалци у овим областима.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сајам је за посетиоце отворен и у суботу и у недељу од 10 до 20 часова. Појединачне улазнице коштају 400 динара, за ученике и студенте школа за негу лепоте улазнице ће коштати 250 динара, а паркинг се плаћа 50 динара по започетом сату.