„Primum collection 2016“ Индустрије намештаја MS&WOOD („Мајстори и Дрво“) интернационални успех остварила је освајањем највиших награда и оцена на неколико престижних светских сајмова – у Келну, на Триенналу уметности и дизајна у Милану, као и на Сајму намештаја у Паризу. „Мајсторије од дрвета“ овог босанскохерцеговачког произвођача намештаја изузетну пажњу публике привукле су и у прва три дана 54. Међународног сајма намештаја у Београду.

namestaj2016_4177

Ова вишеструко награђивана колекција, произведена у Фојници, представљањем на Београдском сајму „закорачила је“ и у регион југоисточне Европе. И баш као и у свету, MS&WOOD намештај је и у Београду привукао велику пажњу широке публике, али је заинтересовао и стручну јавност – архитекте, дизајнере ентеријера и власнике салона луксузног намештаја. До избора српског, односно регионалног дистрибутера, овај намештај врхунског квалитета, са етикетом „created in B&H“, већ је саставни део понуде салона намештаја у Њујорку, Паризу, Јужној Кореји, Мароку…

До реализације зацртаног циља – да до 2020. достигне производњу од милион комада намештаја годишње, MS&WOOD већ сада бележи завидне резултате – око 300 запослених радника годишње прави 500 хиљада столица, а Компанија их извози у 40 земаља.