Белгијска компанија UNIBIND, коју на тржишту Србије званично заступа DVS – Division Visual Solution, светски је лидер у производњи иновативних система за термо коричење, повезивање и персонализацију докумената.

Тржиште Србије обезбеђено је широким спектром уређаја за коричење и персонализацију докумената, као и комплетним пратећим програмом репроматеријала: пластичних и тврдих корица, фолија, фото књига, панела, производа из гифт програма. Производе Унибинда одликују елегантан дизајн, једноставност употребе и материјали највишег стандарда, са неограниченим могућностима квалитетне и професионалне финалне презентације докумената.

ДВС ће на Графими 2019. представити штампач за златотиск најновије генерације Unibind Flat Bed Foil Printer, који корисницима омогућава да персонализују свеске, агенде, календаре, документе и све што желе да представе елегантно и професионално. Унибиндов Flat Bed Foil Printer је штампач бесконачних могућности, фолије које користи за штампање долазе у спектру разних боја, а скоро да нема површине на којима штампа није могућа. Уз иновацију на пољу дигиталног златотиска и персонализације биће представљен и комплетан Унибинд програм.