Почетком године Дачиа је обновила већи део своје гаме, тако да ће на овогодишњем Салону аутомобила купци моћи ближе да упознају редизајниране сандеро и логан, а за све љубитеље, премијерно ће бити представљен и модел логан МЦВ у популарној верзији stepway. Биће изложени и модели дустер и sandero stepway.

Од бренда Дачиа купци могу да рачунају на пакет који је ове године описан бројевима 1, 2, 3… Наиме, сви купци било ког модела Дачиа, за куповину новог возила за време сајамске акције остварују право на пакет: 1 – каско за прву годину, 2 – 2 посто камате за кредит, 3 – 3 основна сервиса (замена уља и филтера уља).

И то није све.

Модели сандеро, логан и логан МЦВ долазе у основном пакету ambiance, која подразумева клима уређај, електро пакет, лед дневна светла, а специјално ће за време сајамске акције купци моћи да рачунају и на радио ЦД МП3 уређај са bluetooth-ом, који ће за ову прилику бити укључен у основни пакет.

Цене по моделима су следеће: сандеро – 7.990 евра, логан – 8.250 евра и логан МЦВ – 8.800 евра.

Дачиа дустер стартује са ценом од 11.990 евра у верзији ambiance 1.6 са опремом која подразумева клима уређај, радио ЦД МП3 са bluetooth-ом, електро пакет. Само за ову прилику, сви дустери за чију куповину се купци одлуче у сајамској акцији, биће опремљени bull barom, посебним елементом додатне опреме који додатно оцртава дустерову теренску појаву.

Поред понуде за кредит са каматном стопом од само 2 одсто за период од 60 месеци, без лимита финансирања, купци ће моћи да пронађу и бројне понуде Дачиа финансирања, у виду бескаматних микро кредита и лизинга, те динарских кредита са фиксном каматном стопом за цео период финансирања.

Додатна погодност за све купце који се одлуче за Дачиа финансирање јесте петогодишња гаранција.