Ada Mall шопинг центар и пословни комплекс Green Heart, два нова пројекта компаније ГТЦ, представљени су на изложби „Дани архитектуре – Београд будућности“. Посетиоци су имали прилику да сазнају више о архитектури, намени, као и плановима даљег развитка ових објеката.

Ada Mall је први шопинг центар најновије генерације, који ће бити изграђен преко пута Аде Циганлије, у складу са свим светским стандардима. Простираће се на преко 34 хиљаде квадрата и уз јединствено шопинг искуство понудиће Београду и Србији брендове којих до сада није било у нашој земљи.

Нова дестинација ће имати пет спратова комерцијалног простора и три нивоа подземног паркинга са око хиљаду паркинг места, повезаних у једну целину. Сам облик мола изведен је из облика језера, прати конфигурацију терена, што се рефлектовало не само на облик и дизајн зграде, већ и на избор материјала који представљају комбинацију стакла и гипса у боји, прекривеног вертикалним дрвеним елементима, зеленим зидовима, терасама и вртовима.

Отварање овог савременог центра, дизајнираног за целу породицу, планирано је за последњи квартал 2018. године.

Green Heart пословни објекат имаће специфично и потпуно јединствено архитектонско решење, као и намеру да пословни простор учини хуманијим и пријатнијим за боравак.