Компанија Гота-инг д.о.о. из Добоја, БиХ, основана првенствено с циљем повезивања компанија из Шведске и компанија из бивше Југославије и уопште са Балкана.

Своје вишегодишње искуство компанија је остварила у области високе технологије, радећи на пословима маркетинга и продаје за реномираног произвођача ЦНЦ машина Water Jet Sweden AB из Шведске, који производи water jet опрему или резаче воденим млазом.

Резања воденим млазом је најекспанзивнија метода обраде материјала, првенствено захваљујући предностима које ова метода има у поређењу са класичним-термалним технологијама резања и тиме налази своју примену у свим гранама индустрије. Неке предности воденог резања у поређењу са термалним резачима су: реже скоро све врсте материјала, метале или неметале, танке или дебеле лимове (0,05-300мм), реже са високом толеранцијом, која иде од 0,03 до 0,3-5 зависно од дебљине материјала, нема загревања / нема ефектне зоне грејања – ово је хладна метода резања, нема механичког стреса, деформације материјала, микро пуцања, даје готов производ или потребу за веома малом дорадом, чист процес који не производи дим и гасове – еколошки процес, даје уштеду на материјалу коришћењем заједничких линија резања, омогућава додатне радње, без припреме као што је варење, врло је сигурна метода, без бојазни од експлозије иако је високи притисак воде којом се ради…

За Сајам технике компанија жели да препоручи и своју најновију и јединствену функцију – микрорезање за свакога! Резање ситних и прецизних резова у тврдим материјалима, и то са максималном прецизношћу (до чак 0,2 мм), захтева посебно развијен wатерјет технолошки процес – Fine Abrasive Water Jet (mikro waterjet, finecut).

FAWJ технологија резања показује све предности воде као средства за сечење. Поступак је једноставан и свестран, резултат су веома глатке површине које захтевају минималну или никакву накнадну обраду.