БРИТИШ МОТОРС ће се на сајму DDOR BG Car Show 06 појавити посредством брендова Јагуар и Ленд Ровер као њихов ексклузивни заступник за тржишта Србије и Црне Горе. Ради се о најновијим моделима наведених брендова и то са готово целокупном гамом модела.

Бренд Јагуар ће бити премијерно представљен преко новог модела Јагуар EPace. То је потпуно нови модел који припада категорији компактних СУВ-ова. Промоција и лансирање овог модела у Србији била је почетком фебруара 2018, па је излагање на DDOR BG Car Show-у наставак премијерне промоције овог возила. Са почетном ценом од 34.640 евра и са својим изгледом, карактеристикама и техничким перформансама, ово је изузетно конкурентан модел у својој категорији.

Модел Јагуар FPace ће бити изложен уз акцијску понуду и специјалну сајамску цену од 55.555 евра. Врло атрактиван пакет опреме „prestige„, који, поред осталог, подразумева „xenon“ са лед дневним светлима, кожна седишта електроподесива, са грејачима, рикверц камеру, покретни панорама кров, алу-фелне 19″ и још много тога, учиниће понуду овог модела врло атрактивном.

Из Јагуар гаме, ту ће се још наћи и модели Јагуар XE и Јагуар XF.

Бренд Ленд Ровер биће представљен следећим моделима:

– Ренџ Ровер Евок, и то са специјалном сајамском понудом и ценом од 42.990 евра,

– Ренџ Ровер Евок Кабрио – модел који се ексклузивно, први пут излаже на сајму.

Гаму ће употпунити Ренџ Ровер Велар, модел који се такође први пут излаже на DDOR BG Car Show-у, а поред овог модела биће представљени и потпуно нови, редизајнирани модели Ренџ Ровер и Ренџ Ровер Спорт.

Модел Ленд Ровер Дискавери Спорт ће такође бити присутан, и то са специјалном сајамском акцијом и ценом од 35.990 евра. Поред њега ће бити изложен и модел Ленд Ровер Дискавери и то на нешто другачији начин – у свом специфичном, природном окружењу.

Компанија Бритиш Моторс је, поред наведених модела и акција, припремила и специјалну акцију тј. понуду возила са фабричког лагера за моделе из 2017. године. Припремљене су и акције за додатну опрему и резервне делове, као и посебна понуда пнеуматика Пирели и Бриџстоун – брендова које компанија Бритиш Моторс такође заступа.