Београдски сајам добио од Медија центра „Одбрана“ плакету за сарадњу у 2019. години

Дан Медија центра „Одбрана“ и 141. година војне штампе у Србији обележени су свечаношћу у београдском Дому Војске Србије, којој су присуствовали државни секретар у Министарству одбране Александар Живковић и бројни други гости из свих сфера јавног живота.

Традиционално признање за сарадника године – Плакета Министарства одбране, додељена је Београдском сајму. Београдски сајам је плакету Медија центра „Одбрана“ добио за сарадњу на реализацији наступа Медија центра на Београдском сајму књига, као и на сајму НВО ПАРТНЕР. Ово признање помоћнику генералног директора Београдског сајма Миодрагу Вулевићу уручио је начелник Управе за односе са јавношћу пуковник Михаило Зоговић.

Медија центар „Одбрана“ успешно реализује поверену мисију на новинско-информативном и издавачком плану, чиме значајно доприноси афирмацији резултата рада Министарства одбране и Војске Србије, који своје завидне резултате приказују на Међународном сајму наоружања и војне опреме ПАРТНЕР, који се одржава на Београдском сајму и на Међународном београдском сајму књига, који се одржавају на Београдском сајму.

Београдски сајам добио од Медија центра „Одбрана“ плакету за сарадњу у 2019. години