BELFIS 2018.

14 – 15. oktobar 2022.

Belfis je jedinstveni sajam ove vrste u regionu, a rezultat je činjenice da se tržište fitnesa, velnesa i zdravlja sve brže razvija i raste. Nastao je po ugledu na najveće svetske i evropske sajmove. Okuplja najeminentnije instruktore i prezentere iz regiona, veliki broj izlagača – proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podova, suplemenata, kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, fitnes klubove, školice sporta, sportske fakultete, međunarodne organizacije iz sveta fitnesa…

Svi posetioci imaju priliku da u zoni Medical check point provere svoj zdravstveni status i da vežbaju uz bogatu programsku šemu na binama, u zonama za funkcionalni trening, namenskim body & mind radionicama, a najmlađe posetioce BELFIS-a očekuje specijalna dečija sportska zona. Za sve one željne znanja i usavršavanja u fokusu su XII Evropski fitnes kongres, kao i Drugi forum „Turizam i fitnes“.

Pokrivajući 3.000 m² sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS zauzima značajno mesto na mapi fitnes događaja regiona i Evrope.

HALE

Hala 5

RADNO VREME

10:00 – 19:00

ORGANIZATOR

SAVEZ ZA REKREACIJU I FITNES SRBIJE

www.srfs.org.rs

TEHNIČKI ORGANIZATOR

BELFIS DOO

Zdravka Čelara 14
11000 Beograd
Tel: +381 11 311 56 48
www.belfis.rs

POKROVITELJ

Ministarstvo omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta

GALERIJA