Symbol

SYMBOL d.o.o. izlaže na Grafimi već više od 20 godina u nizu. Prodaja grafičkih mašina vodećih svetskih proizvođača kao i dodatne opreme, softvera i repromaterijala za grafičku industriju i dalje je osnovna delatnost preduzeća. Kao partnerske firme i suizlagači ove kompanije prisutni su Fujifilm, Kornit, Polyprint, M&R, Virus, Caldera, Poli-tape, Chiossi e Cavazzuti, Drucktech, Tullis Russell…

Symbol je, na osnovu svoje ponude, organizaciono podeljen na četiri divizije i tako pokriva ponudama tržište digitalne štampe velikog formata, digitalne štampe na tekstilu, sitoštampe i UV flekso štampe.

Ove godine kompanija težište na Grafimi stavlja na industrijske aplikacije i na uzorke koji krajnjem proizvodu daju dodatnu vrednost: specijalne efekte za čiju izradu su neophodni printeri i materijali koji svojom tehnologijom pružaju kreativne mogućnosti. Tu su i mašine i oprema koji su već dobro poznati na tržištu i koji svojim praktičnim inovacijama pokrivaju kako industrijske aplikacije tako i kreativne zamisli manjih tiraža.

Na štandu Symbola u radu su “Acuity LED 1600 II”, koji je proizveo Fujifilm, zatim “Breeze”, koji dolazi iz Kornit ponude, kao i “Texjet Echo” i “TexJet Shortee” – aduti Polyprinta.

2017-09-25T10:56:36+00:0025.09.2017.|Grafima|